Mes Teas, Kristit, Oltës dhe Enit, kush banor u eliminua sonte?

25 Janar 2023, 00:53Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Banorët e BBV

Publiku ka vendosur se mes Teas, Kristit, Oltës dhe Enit, të nxjerrin përfundimisht nga shtëpia më e famshme në Shqipëri Enin.

Kështu, Eni heq dorë përfundimisht nga çmimi i madh.

Edhe bileta e tij ishte vetëm vajtje.

Video